Eind 2014 schreef de provincie Noord-Holland de HollandCall uit. Daarmee zochten ze samenwerking met de creatieve industrie in Nederland, om ideeën te genereren voor een breder publieksbereik van de regio Noord-Holland. Samen met Grrr bedacht Pourplus het winnende concept: Fietsy.

Fietsy is een dagtrip per e-bike voor internationale toeristen in de provincie Noord-Holland. Fietsy bestaat uit een netwerk van e-bike-verhuurders, een website en een app. Fietsy biedt de nieuwe generatie toerist (de Airbnb'er) een eigentijds alternatief op de geijkte busdagtrip. Het product sluit aan bij de huidige trends in toerisme: persoonlijk, duurzaam en like-a-local. En Fietsy verbindt: we werken nauw samen met lokale fietsenhandels en kenners van de regio.
Het werkt zo: Toeristen boeken een e-bike via de Fietsy-website - ze ontvangen een e-mail met een voucher die zij kunnen inleveren bij een deelnemende fietsenhandel (de fietsenhandel stuurt de ingenomen vouchers op naar Fietsy en krijgt de verhuurprijs vergoed).
In de mail aan de klant staat ook een download-link naar de Fietsy-app. In de app kiest hij een van de vele bijzondere routes door de provincie, op basis van tips van Noord-Hollandse locals. Zo krijgen ook monumenten, bezienswaardigheden en horeca in de provincie meer bezoek.

Momenteel zijn we bezig met het uitwerken van het project. 

Werkzaamheden: conceptontwikkeling, businessmodel, pitch 
Samenwerkingspartner: Grrr
Periode: november 2014-heden
Zie: 
http://www.noord-holland.nl/web/Projecten/HollandCall.htm